Kiemelt tájékoztató partnereinknek

Kedves Partnerünk!

 A magas szintű higiénia eddig is mindennapos része volt az életünknek, de a helyzetre való tekintettel be kell vezetnünk néhány további óvintézkedést. Ehhez kérjük a megértését, illetve az együttműködését.

 A legfontosabb, ügyfeleinket is érintő változás az, hogy mostantól  kérjük  közreműködésüket abban, hogy - amennyiben lehetséges- szabad térben tudjuk a kiszállított vizet átadni és a csereballonokat átvenni. Tisztában vagyunk vele, hogy ez - az eddig megszokottakhoz képest -  több teendőt igényel. De úgy gondoljuk, mindannyiunk védelmében érdemes bevállalni némi kényelmetlenséget.
Köszönjük, ha megérti ezt és együttműködik velünk!

Látni fogja azt is, hogy kiszállító kollégáink kesztyűt, szükség esetén szájmaszkot hordanak. Nem fogja látni, de minden találkozó után fertőtlenítenek. Mint ahogy rendszeresen fertőtlenítjük a palackozóüzemet, raktárakat  és termékeinket is. Tesszük ezt annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb biztonsággal tudjunk szolgáltatni. És tesszük ezt a tőlünk telhető legnagyobb higgadtsággal, mert ez az óvintézkedés ésszerű és fontos.

Fentiek betartása mindannyiunk érdeke, ezzel védjük ügyfeleinket és magunkat.

Köszönjük az együttműködését és kitartást kívánunk!

 A Markunion csapata

 

Facebook